Telefontider:

Akut tandlæge Stilling

En del af AKUT TANDLÆGER

Hos Stilling tandlægerne er vi en del af AKUT TANDLÆGER. Dette er vi fordi vi gerne vil hjælpe akutte patienter med deres tandgener. Akut tandpine eller andre former for tandgener er afhængige af at blive behandlet hurtigst muligt. Derfor synes vi heller ikke at du skal vente unødigt, når du kan få en tid hos os. Vi har en lang tandlægeerfaring, som medfører at vi kan udføre stortest alle former for tandbehandlinger. Som akut tandlæge Stilling kan du således altid få den rette behandling udført af nogle af vores dygtigste behandlere inden for deres fag.

Hvem er AKUT TANDLÆGER?

AKUT TANDLÆGER er en formidlingstjeneste, som gør det nemt at finde en akut tandlæge i ens eget nærområde. Tjenesten opstod i takt med den store efterspørgsel på det akutte område, hvorfor AKUT TANDLÆGER nu har samarbejdsklinikker i hele landet.

“Vi syntes at det var ærgerligt, at vi ikke var i stand til at hjælpe folk, som havde ondt i tænderne fordi den fysiske afstand blot var for stor for patienterne.”
Ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa

Et akut behov for tandlægehjælp kan opstå på alle timer af døgnet. Derfor er det rart at vide, at den nødvendige behandling og hjælp kan tiltræde, hvis det er nødvendigt. Det er her at vi som akut tandlæge i Stilling kommer ind i billedet. Har du brug for akut tandlægehjælp, så tøv endelig ikke med at kontakte os! AKUT TANDLÆGER hjælper mange akutte patienter hver eneste dag i hele landet, skal vi også hjælpe dig?

Akut tandlæge i Stilling

Som akut tandlæge i Stilling er det vigtigt for os, at du som patient føler dig i trygge hænder. Derfor tager vi os også god tid, når du bliver behandlet på vores klinik. På trods af, at der er tale om et akutopstået problem, så afsætter vi naturligvis god tid til hver enkel patient. Derudover gør vi også en dyd ud af at være ærlige og gennemsigtige med både pris og procedure. Som patient vil du altid få en grundig information og vejledning i din pågældende behandling, samt et konkret prisoverslag inden behandlingen påbegyndes.
Som erfaren tandlægeklinik er vi naturligvis klar over at tandpine er blandt de værste smerter vi mennesker kan udsættes for. Derfor er det også i vores største interesse som akut tandlæge i Stilling at hjælpe akutte patienter med deres tandsmerter, når der er aller mest behov for det!

Akut tandlæge

I Stilling

Har du brug for en akut tandlæge tid, så skal du ikke tøve med at kontakte os! 

Vi sidder klar til at tage imod dig!

OBS!

Vi gør opmærksom på, at du nu er ankommet på vores klinik hjemmeside i Randers.

Da det er her vi har vores webshop.

Luk denne besked, enten via krydset eller ved at trykke uden for boksen